Η Εταιρεία μας

Ποιοί είμαστε..

Η Aid Ιατρικά Είδη ΑΕ βρίσκεται στο χώρο των ιατρικών ειδών από το 2009. Αρχικά το αντικείμενό της ήταν τα ακουστικά βαρηκοΐας (ΒΙΟΑΚΟΗ) και από το 2012 η εταιρεία επεκτάθηκε σε όλα σχεδόν τα ιατρικά είδη όπως τα μηχανήματα φροντίδας στο σπίτι, την οξυγονοθεραπεία, τα ορθοπεδικά, αθλητιατρικά είδη αλλά και στο αναλώσιμο υγειονομικό υλικό καθώς και σε κάθε εξειδικευμένο ιατρικό μηχάνημα.

Πρωταρχική υποχρέωση της εταιρείας η διασφάλιση της ποιότητας στην υγεία, μιας και η υγεία είναι αδιαφιλονίκητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου.

Εδρεύει στη Γλυφάδα από τον Ιούνιο του 2009 σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο μέρος και το 2016 μεταμορφώθηκε σε ένα ακόμη πιο σύγχρονο και εξελιγμένο χώρο.

Σήμερα η εταιρεία μας συνεχίζει να αναζητεί καινοτόμα προϊόντα και να προσανατολίζεται πάντα προς όφελος του ασθενή.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Κοντά μας θα βρείτε πάντα ένα διαθέσιμο και πλήρως ενημερωμένο συνεργάτη για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει την πιο συμφέρουσα και αποτελεσματική λύση.

Το αντικείμενο εργασιών μας χωρίζεται σε δυο τμήματα. Τα ακουστικά βαρηκοΐας και η πώληση και παροχή υπηρεσιών υλικών φροντίδας για το σπίτι. Σε κάθε τμήμα θα βρείτε μεγάλο εύρος προϊόντων και παροχών ώστε κάθε σας απαίτηση να ικανοποιηθεί άμεσα, με τα πιο σύγχρονα υλικά και στις καλύτερες τιμές.

Το τμήμα με τα ακουστικά βαρηκοΐας ειδικεύεται στην εφαρμογή, ρύθμιση αλλά και επισκευή όλων των ακουστικών, ακολουθεί τους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας και της ακοολογίας, μέσα από συνεχή εκπαίδευση και ανανέωση των προϊόντων.

Το τμήμα ιατρικών ειδών προσφέρει, σε στενή συνεργασία με νοσηλευτικό προσωπικό, στα άτομα με προσωπικές και ιδιαίτερες παθήσεις, εξατομικευμένες φροντίδες υγείας όπως προϊόντα φροντίδας οστομίας, διαχείρισης ούρων και ελκών δέρματος. Επιπλέον κοντά μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά μηχανήματα και βοηθήματα κατάλληλα για τη νοσηλεία κατ’οίκον. Ξεχωριστό τμήμα αποτελεί η δυνατότητα εξοπλισμού ιατρείων και η τεχνική υποστήριξη.

Δεν έχετε παρά να βρεθείτε κοντά μας να μοιραστείτε μαζί μας τις ερωτήσεις σας και να επωφεληθείτε από τις παροχές και τις προσφορές μας.


Παροχές

●    δωρεάν service συντήρησης
●    δωρεάν δοκιμή
●    προσφορές ανά περιόδους και προϊόντα
●    δωρεάν επίσκεψη κατ οίκον (σε άτομα με δυσκολία μετακίνησης)
●    24 ώρες 7 ήμερες την εβδομάδα εξυπηρέτηση στο σπίτι
●    ενοικίαση μηχανημάτων  
●    επισκευή και τεχνική υποστήριξη μηχανημάτων (όλων των εταιρειών) φυσιοθεραπείας και νοσηλείας.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow Us

Επικοινωνία

Home

Αγίου Ιωάννου 10 Γλυφάδα, 

T.K 16674

Phone
+2108944589
 
 
         +2108944590(ΦΑΞ)
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.