Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

1.1. Αποδοχή όρων

Η ιστοσελίδα Το Ηλεκτρονικό e-shop της Home- Aid παρέχει στον επισκέπτη τις ακόλουθες υπηρεσίες, οι οποίες υπόκεινται στους εξής  Όρους Χρήσης.

Ο επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν περιηγηθεί στις σελίδες της Home-Aid . Ο επισκέπτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα της Home- Aid διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του επισκέπτη, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του.

1.2. Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την υπηρεσία ή να τη διακόψει προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο επισκέπτης κάνει χρήση των υπηρεσιών της Home- Aid, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, στο παρόν, αναγραφόμενους όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι η ιστοσελίδα της Home -Aid δεν φέρει ευθύνη απέναντι στον επισκέπτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

1.3 Σημαντικές Πληροφορίες

1.3α Οι εικόνες των προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτό τον ιστότοπο, ενδέχεται να διαφέρουν απο τις πραγματικές, επιπλέον η εταιρία ΒΕΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιου είδους αλλαγές, τίθενται σε ισχύ άμεσα απο τη γνωστοποίηση τους. Η Home-Aid μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταβάλει οποιοδήποτε απο τα περιεχόμενα της παρούσας ιστοσελίδας ακόμα και αυτά της εικόνας προϊόντος, της διαθεσιμότητας προϊόντος, της περιγραφής και τεχνικών προδιαγραφών των προϊόντων ή ακόμα και της τιμής αυτών.

1.3β Στις τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται κόστος τεχνικής υποστήριξης - εγκατάστασης τους και ως εκ τούτου ο αγοραστής για πιθανές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που χρειάζεται θα πρέπει να επιλέξει την αγορά πακέτου υπηρεσιών που συνοδεύει το αντίστοιχο προϊόν.

1.3γ. Η εταιρεία ΒΕΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στο οποίο οδηγούν σύνδεσμοι που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Home- Aid

Follow Us

Επικοινωνία

Home

Αγίου Ιωάννου 10 Γλυφάδα, 

T.K 16674

Phone
+2108944589
 
 
         +2108944590(ΦΑΞ)
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.