ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Υποκατηγορίες

Η Οξυγονοθεραπεία έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών, και οι ασθενείς που χρειάζονται οξυγόνο σήμερα έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα της ζωής τους. Η φορητή οξυγονοθεραπεία αντιπροσωπεύει τις τελευταίες εξελίξεις στην παροχή οξυγόνου. Μικρός, ελαφρύς και φορητός ο καινούριος συγκεντρωτής Οξυγόνου επιτρέπει στους ασθενείς που απαιτούν θεραπεία με οξυγόνο στην καθημερινότητά τους να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους.

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι οι ειδικά σχεδιασμένες συσκευές που μπορούν να παρέχουν οξυγόνο με συνεχή ροή σε μεγάλες συγκεντρώσεις. Λαμβάνουν τον ατμοσφαιρικό αέρα και απομονώνουν το οξυγόνο για να το παρέχουν μέσω ενός ειδικού μηχανισμού προς τον ασθενή. Απαιτούν μικρή συντήρηση και ηλεκτρική ενέργεια για να δουλέψουν, προσπαθώντας να εξαλείψουν έτσι την ακριβή και συχνά επικύνδινη μεταφορά της φιαλής οξυγόνου.

Follow Us

Επικοινωνία

Home

Αγίου Ιωάννου 10 Γλυφάδα, 

T.K 16674

Phone
+2108944589
 
 
         +2108944590(ΦΑΞ)
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.