Συσκευές Άπνοιας

Υποκατηγορίες

display_standard_hr.1

Μόλις διαγνωστεί αποφρακτική άπνοια ύπνου, η πιο κοινή και ευρέως αποδεκτή θεραπεία, είναι η χρήση CPAP (συσκευή συνεχής θετικής πίεσης αεραγωγών), το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μοτέρ που φυσάει αέρα υπό πίεση στη μύτη και το λαιμό μέσω μιας μάσκας για να ενεργεί ως νάρθηκας και να κρατάει τους αεραγωγούς ανοιχτούς.

_dsf6109.1

Η αυτορυθμιζόμενη συσκευή μπορεί να λειτουργεί και ως συμβατικό CPAP και ως αυτόματο. Η αυτόματη λειτουργία περιλαμβάνει: * Αυτόματη ρύθμιση πίεσης * Ρυθμιζόμενος ορισμός της άπνοιας και υπόπνοιας (ποσοστό και διάρκεια) * Ρυθμιζόμενα ανώτερα και κατώτερα όρια πίεσης * Ρυθμιζόμενη ράμπα καθυστέρησης μέχρι και τέσσερις ώρες * Αυτόματη ανίχνευση των συνθηκών της μάσκας και ανίχνευση ροχαλητού.

intellipap-bilevels1

Η Bilevel S-ST είναι η τέλεια επιλογή για τους ασθενείς που απαιτούν υψηλότερες πιέσεις για τη διατήρηση ανοιχτών αεραγωγών. Με μια σειρά πιέσεων από 3-25 cm H2O, η IntelliPAP Bilevel S-ST προσφέρει μέγιστη προσαρμοστικότητα και μπορεί να λειτουργεί σαν CPAP ή BPAP.

Follow Us

Επικοινωνία

Home

Αγίου Ιωάννου 10 Γλυφάδα, 

T.K 16674

Phone
+2108944589
 
 
         +2108944590(ΦΑΞ)
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.